Az oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Részletek
Elfogadom

Faber Cubia Isola Gloss Plus fehér színű sziget páraelszívó - Design 60 cm széles

Faber Cubia Isola Gloss Plus fehér színű sziget páraelszívó - Design 60 cm széles
568.990 Ft (448.024 Ft + ÁFA)
568.990 Ft (448.024 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7868
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Faber

Leírás és Paraméterek

Faber Cubia Isola Gloss Plus fehér színű sziget páraelszívó - Design 60 cm széles

 

Az energia diffúzor optimizált geometriából alakult ki, kitűnő eredményeket nyújt az energiahatékonyság szempontjából, csökkenti az energiafogyasztást és a zajszintet. Mindez a folyadékok dinamikájának, tulajdonságainak kimerítő tanulmányozásának köszönhető. 

A zajérzetet 25%-kal csökkenti. A perembeszívás Venturi-cső elvén működő fejlett rendszere felgyorsítja a levegőt, amikor az megközelíti és áthalad a páraelszívó rendszeren, a páraelszívó belsejében pedig azonnal lelassul és könnyel eltávolítható lesz különösebb nyomás alkalmazása nélkül. 

Intenzív üzemelés (maximális sebesség): ez a funkció 10 percre maximálisra emeli a levegőbeszívást, majd visszaáll a legutóbb beállított sebességre. 

Delay 30 funkció: A páraelszívó késleltetett kikapcsolása: késlelteti az elszívás leállítását a főzés befejezése után megmaradt szagok és pára elszívása érdekében. 

24-es gomb: a funkció beindításával a páraelszívó a nap 24 órájában teljesen zajmentesen működik a helyiség fonyamatos légcseréje érdekében. 

Filter alarm: Figyelmeztet a szűrő telítettségére: figyelmezteti a felhasználót, hogy mikor kell megtisztítania a zsírszűrőt, vagy cserélnie a szagszűrőt. 

A LEDlight kombinálja a kitűnő fényelosztást és az alacsony energiafogyasztást. Csak 2W.

Comfort light: Diszkrét világítás gombnyomásra csökkenti a világítás intenzitását. Alacsony energiafogyasztásának köszönhetően huzamosabb ideig bekapcsolva maradhat. 

5 év gyártói garancia!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Kávéfőzők © powered by arukereso.hu