Termékek Menü

Miele hűtőszekrény, fagyasztó

Miele szabadonálló, és beépíthető hűtő, fagyasztó

Új ENERGIACIMKE 2021 március 01-től! ÉRDEKLŐDJÖN!

Ami egy otthonból sem hiányozhat: hűtő és fagyasztó

A modern kornak köszönhető, hogy ételeinket könnyen tudjuk tartósítani, és nem kell attól félnünk, hogy a tegnap este sütött túrós sütemény reggelre megsavanyodik, hiszen egy mozdulattal betehetjük a hűtőbe, ahol napokig friss és finom marad. Igaz ez minden egyéb ételre is, melyeknek szavatosságuk a hűtőben mintegy megduplázódik. A fagyasztó ennél egy fokkal még többet tud, hiszen bizonyos ételeket megszámlálhatatlan hosszúságú ideig tárolhatunk benne, gond nélkül, és mindössze csak egy dologra kell figyelnünk: amit egyszer kivettünk a fagyasztóból, és az felengedett, ne tegyük vissza!

Egy igazán minőségi hűtő nem hiányozhat egy otthonból sem, és ugyanez igaz a fagyasztóra is, mely szintén fontos kiegészítője otthonunkban!

Miele termékeink között találnak beépíthető és szabadonálló, fagyasztós és anélküli, A++ és Nofrost, valamint számtalan egyéb típusú hűtőszekrényt is! Válogassanak kedvükre minőségi Miele termékeink közül, és szereljék fel otthonukat a legjobb minőségű berendezésekkel!

Nincs megjeleníthető termék.
Kávéfőzők © powered by arukereso.hu