Termékek Menü

Master Kitchen MKO 906-PR M XS beépíthető multifunkcionális sütő

Ár:
129.900 Ft (102.283 Ft + ÁFA)

Master Kitchen MKO 906-PR M XS beépíthető multifunkcionális sütő

Funkciók:
- Olvasztás: A leolvasztási funkció  ventilátor mechanikai hatását kihasználva, a szobahőmérsékletű levegőnek az étel körüli keringetésével felgyorsítja a természetes olvadási folyamatot.
- Alsó statikus sütés: Ez a sütési funkció csak az alsó fűtőelemet kapcsolja be, így a hő a sütőtér legalsó felületére koncentrálódik. Ideális a sütemények, pizzák és piték elkészítéséhez azok aljának ropogóssá tételével.
- Hagyományos sütés: A hagyományos sütés, a felső és alsó fűtőelemek kombinált működésével valósul meg. A sütőtérben a hő természetes áramlással oszlik el.
- Légkeveréses statikus sütés: A felső és alsó fűtőelem működésével kombinált hátsó ventilátor segít i a hő egyenletes eloszlását, alaposan átsült, és gyorsabban elkészülő ételeket eredményezve. Ennek köszönhetően lehetővé válik, hogy a különböző szinteken más ételek süljenek, az ízek és illatok keveredése nélkül.
- Grill: Ez a funkció bekapcsolja a felső fűtőelemet, amely a sugárzó hőhatás következtében a kisebb mennyiségű húsok pl. kolbászok és bordák esetén tökéletesen pirult, ropogós ételeket garantál.
- Dupla Grillezés: Ez a funkció a grillező és a felső fűtőelem által keltett hőt használja. A hő áramlásának és sugárzásának együttes használatával lehetővé válik a kisebb darabokból álló nagyobb mennyiségű hús és kenyér sütése, illetve az ételek végső pirítása.
- Dupla légkeveréses grillezés: Ez a sütési mód kombinálja a grillezés, a felső fűtőelem és a ventilátor használatát. Ideális vastagabb húsok elkészítéséhez.
- Légkeveréses sütés: Ez a funkció bekapcsolja a körfűtőszálat és a ventilátort, melyek együttes használatával az ételek egyenletesebben és gyorsabban átsülnek. Használatával az ízek és illatok keveredése nélkül egyidejűleg több étel süthető különböző szinteken.
- Eco: Ez a funkció kombinálja a grillezés, a ventilátor és az alsó fűtőelem hatását, így a kis mennyiségű étel alacsony energiafogyasztás mellett is tökéletesen átsül.

Gyártó: Master Kitchen
Elérhetőség: Központi raktárunkból
Szállítási díj: 2.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Master Kitchen MKO 906-PR M XS beépíthető multifunkcionális sütő

- Prime termékcsalád
- 96 mm-es kezelőpanel
- Sütés három szinten
- 10 sütési funkció
- Könnyen tisztítható zománc
- Elektronikus vezérlés két forgógombbal
- Nyomógombok
- Tripla üvegezésű ajtó
- Levehető belső üveg
- Tangenciális hűtési szellőzés
- Üzemi hőmérséklet: 50-250 °C
- Belső világítás
- Körfűtőszál

Alaptartozékok:
- grill rács, zománcozott sütőtálca, zománcozott mély sütőtálca

Szélesség 595 mm
Mélység 576 mm
Magasság 597 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Kávéfőzők © powered by arukereso.hu