Termékek Menü

Konyhabútorok

A modern konyhabútorok megfelelnek mindel elvárásnak.
Nemcsak szépek, de praktikusak is a modern konyhabútorok.
Miben tér el a modern konyhabútor a klasszikus konyhabútortól?
Mindenképen az ajtók, frontfelülete letisztult, elegáns, túlzott mintáktól mentes.
Többségében festett MDF, esetleg fóliázott MDF, sokszor valódi furnér lakkozva.
Modern konyha nagyon sokszor magasfényű festett, vagy üveg, mely színtén festett.
A modern konyha ára, semmivel sem drágább, mint a hasonlóan elkészített normál konyha ára.

A modern konyhabútor jellemzői

A modern konyhabútorok kapcsán két vélemény mutatkozik meg: az emberek egy része azonnal megkedveli őket, míg másik részük inkább továbbra is a klasszikus bútorokat preferálja. Ez a megosztottság azonban csak a modern konyhabútorok töretlen népszerűségét mutatja.

Mindez persze nem véletlen, hiszen a modern konyhabútorok egy radikálisan új stílust hoztak be a lakberendezésbe. Jellemző rájuk, hogy mellőzik a felesleges kiegészítőket és mintákat, helyette a praktikumot, a letisztult színeket és vonalvezetést részesítik előnyben. Mindez egy olyan formatervezettséget biztosít, amely az örökérvényű dizájnt igyekszik megragadni, egyben napjaink eleganciáját is tükrözi.

Célja a modern ember igényeinek a szolgálata, aki a felgyorsult világban könnyedén akar boldogulni a konyhában. Előnyei tehát megmutatkoznak abban, hogy a bútorok minden szeglete könnyedén elérhető, továbbá a díszítés hiánya miatta a tisztításuk sem okoz nagy gondot és fáradalmat.

A modern konyhabútorokhoz korszerű eszközöknek kell társulniuk a maximális praktikusság és minden igény kielégítése érdekében, ezért bútorai mellé Miele termékeinket ajánljuk!

Valósítsa meg álmai konyháját a segítségünkkel, nézzen körül eladó konyhabútoraink és Miele termékeink széles kínálatában!

Rendezés:
Nézet:
Kávéfőzők © powered by arukereso.hu